50 Jaar Autobedrijf Feijen

Van begin tot eind een prachtige prestatie, al 50 jaar een begrip in Gieten en wijde omstreken.

50 jaar geleden in mei 1965 begonnen Piet en Griet Feijen “Garage Feijen”. Vanuit Rolde verhuisden ze met hun 3 kinderen naar Bonnen in Gieten om daar hun bedrijf te beginnen. Het was geen gemakkelijk begin maar door hard werken en lange dagen maken bloeide het bedrijf op en werd de klantenkring steeds groter.

Voor zoon Jan was het dan ook geen moeilijke keuze om in zijn vaders voetsporen te treden. In 1983 werd hij dan ook mede eigenaar en hiermee werd Garage Feijen een tweemanszaak. Het streven van vader en zoon is altijd geweest om een all-round en merkonafhankelijk bedrijf te zijn en dat is tot op heden aardig gelukt.

Later kwam  kleinzoon André ook in de garage werken. Een mooi familiebedrijf totdat in 1994 Griet vroegtijdig kwam te overlijden en Piet daardoor de touwtjes langzaam uit handen gaf aan Jan. In 2001 is de kleinzoon bij het bedrijf weggegaan en is er een nieuwe werknemer voor in de plaats gekomen die buitengewoon goed in de bedrijfsvoering past.

Om aan de veranderende  servicebehoefte van de klant te blijven voldoen zijn er in de loop der jaren de nodige veranderingen doorgevoerd aan het uiterlijk van het bedrijf en is het aanbod van diensten steeds verder uitgebreid. Onder leiding van Jan en zijn vrouw Germa, en met medewerking van Arjan is het bedrijf uitgegroeid tot een mooie en goedlopende zaak waar eenieder terecht kan voor het kopen van, en alle voorkomende onderhouds- en  herstelwerkzaamheden aan, een auto.

Inmiddels is het bedrijf al 50 jaar een begrip in Gieten en hele wijde omstreken.